Ιστορικό

Παρουσία από το 1888

Με πιστοποίηση ISO

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΓΑΖΗΣ LOGISTICS A.E. ιδρύθηκε το έτος 2010. Ήταν αποτέλεσμα μιας συγχώνευσης των προηγούμενων εταιρειών του Ομίλου ΓΑΖΗΣ αποτελούμενες από τις Γεώργιος Γαζής κ ΣΙΑ Ο.Ε., Γ. & Κ. Γαζής κ ΣΙΑ ΕΕ. Ο όμιλος ΓΑΖΗΣ δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου, καπνικών και προϊόντων παντοπωλείου από το έτος 1888. Η σημερινή κύρια δραστηριότητα της εταιρείας ΓΑΖΗΣ LOGISTICS είναι η αποκλειστική αντιπροσώπευση (Ειδικές Συνεργασίες) μεγάλων εταιρειών, που η κάθε μία από αυτές διαθέτει κωδικούς που είναι leader στις κατηγορίες τους. Καθώς και η σύναψη αποκλειστικών συμφωνιών με οίκους του Εξωτερικού. Τέλος, η διάθεση αποκλειστικά καπνικών προϊόντων εμπίπτουν στις δραστηριότητες των άλλων εταιριών του Ομίλου μας.

Το έτος 2010 η αύξηση των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας κατέστησε αναγκαίο την ανέγερση νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στην Βιομηχανική Περιοχή Άμφισσας (ΒΙ.ΠΕ) όπου και εδρεύει ως σήμερα η επιχείρηση.

Από το έτος 2010 με την δημιουργία των νέων της εγκαταστάσεων, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στην παροχή υπηρεσιών Logistics, παρέχοντας υπηρεσίες Overflow Stocking, Cross Docking, Storage με σκοπό καταρχάς να ικανοποιήσει την ανάγκη, των αντιπροσωπευόμενων με αυτήν εταιρειών, για την διανομή των εμπορευμάτων τους στην γεωγραφική περιοχή ευθύνης της δηλαδή στην Στερεά Ελλάδα.

Παράλληλα, με την δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων της, η εταιρεία ανανέωσε εξολοκλήρου το μηχανογραφικό της σύστημα, με την εγκατάσταση σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων εμπορολογιστικής διαχείρισης (ERP), διαχείρισης αποθήκης (WMS), τηλεματικής διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου (Fleet Management). Τα εν λόγω μηχανογραφικά συστήματα ικανοποιούν και τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο του Supply Chain και Logistics.

Το σύνολο των διαδικασιών είναι πιστοποιημένο με τις τελευταίες απαιτήσεις των συστημάτων διαχείρισης ISO 22000.

JoomShaper